• Side 1

Geluidsmeting: schakel een studiebureau in, reken op ons voor een concrete oplossing

Tuesday 6 April 2021

Ga proactief te werk en zorg meteen dat alle geluidsnormen binnen en buiten gerespecteerd zijn. De eerste stap: een studiebureau.

Een industriële warmtepomp: energiezuinig, maar let ook op de geluidsnormen!

Tuesday 16 March 2021

Werkt uw onderneming klimaatneutraal én volgens de geluidsnormen? Lees hier meer over het geluidsvolume van een warmtepomp en onze oplossingen.

Geluidsoverlast beperken: wacht niet tot de zomer

Friday 12 March 2021

Lawaaibestrijding doet u het best op proactieve wijze. Lees hier alles over hoe u industriële geluidsoverlast kunt beperken nog voor de zomer begint.

Lawaaibestrijding: pak geluidsoverlast in de industrie aan bij de oorzaak

Wednesday 10 February 2021

Met steeds meer normen rond geluidsoverlast is lawaaibestrijding een must voor industriële bedrijven. Lees hier hoe u geluidsoverlast aanpakt!

Proactief aan de slag met geluidsanering

Monday 7 December 2020

Om de relatie tussen woonomgeving en industrie te verbeteren, is een proactieve aanpak op vlak van geluidsanering sterk aangewezen. Lees er alles over!

Geluidsoverlast in de industrie en de impact ervan op uw werknemers

Thursday 22 October 2020

De industriële sector zorgt vaak voor heel wat geluidshinder. Ontdek de gevolgen op uw werknemers, en wat u eraan kan doen.

Geluidsisolerende omkastingen voor industriële toepassingen

Monday 24 August 2020

Zorgt uw bedrijf voor geluidsoverlast? Ontdek hoe geluidsisolerende omkastingen een oplossing kunnen bieden voor elk type geluidshinder.

Weg met geluidshinder: industrie in harmonie met de woonomgeving

Thursday 18 June 2020

Uw bedrijfsterrein in harmonie met de omliggende woonomgeving? Ontdek de verschillende mogelijkheden om komaf te maken met geluidshinder!

Industriële geluidspanelen: één van de vele oplossingen voor geluidsoverlast

Wednesday 29 April 2020

Als expert in industriële lawaaibestrijding, denkt DOX Noise Control continu mee over hoe bedrijven lawaaihinder kunnen minimaliseren. Zo leveren wij aan onze klanten unieke geluidsoplossingen op maat, waaronder ook industriële geluidspanelen.

Waarom u nu moet inzetten op industriële lawaaibestrijding

Thursday 2 April 2020

Zijn uw medewerkers op dit moment niet aanwezig in uw bedrijf? Dan is dit hét moment om onder meer installatielawaai te beperken en uw werknemers bij terugkomst opnieuw te verwelkomen in een aangename werkomgeving met akoestisch comfort.

Beperk geluidsimpact op de omgeving met een geluidsaneringsplan op maat

Thursday 23 January 2020

Vandaag de dag zijn bedrijven en fabrieken sterk gebonden aan regels omtrent geluidsoverlast. Een geluidsaneringsplan op maat van uw bedrijf of onderneming is noodzakelijk.