• DOX Group
  • DOX Group nv
  • 3 generaties DOX
  • DOX Group - Sounds like silence

Uw totaalpartner.

  • klantgerichte service
  • hoogwaardige producten
  • oplossingen op maat
  • betrouwbare solvabiliteit

Over DOX Noise Control en DOX Group nv

DOX Noise Control is sinds 2017* het merk van DOX Group nv dat zich volledig focust op industriële lawaaibestrijding.

DOX visie

Creëer een aangename en gezonde werk- en leefomgeving in een bewegende en duurzame maatschappij

Binnen DOX Noise Control vertaalt deze visie zich in: Breng harmonie in de urbaniserende wereld en verzeker een gezonde werk- en leefomgeving op maat van uw bedrijf: Beperk geluidsimpact op de omgeving, bescherm werknemers en vang installatielawaai op. 

*Reeds in 1993 werden de eerste industriële oplossingen toegevoegd aan het gamma van DOX en groeide het aanbod en de expertise gestaag uit tot de gevestigde waarde die het nu is

DOX Group - sounds like silence

Partners

Om onze klanten een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, selecteren wij producten en technieken van leveranciers die kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. 

  • Alara-Lukagro
  • DOX Noise Control

Onze langstlopende samenwerking is met Alara-Lukagro. In 2004 sloegen we voor het eerst de handen in elkaar:

"Alara-Lukagro heeft een state-of-the-art productiefaciliteit die onze mensen de mogelijkheid geeft kwalitatieve oplossingen aan te bieden op maat van de klant. We selecteren onze partners met zorg.” 

DOX Noise Control en Alara-Lukagro zijn specialisten op het gebied van maatwerk (industriële) lawaaibeheersing. Deuren, omkastingen, geluiddempers… voor elk geluidsprobleem de juiste oplossing. De afgelopen decennia hebben DOX Noise Control en Alara-Lukagro de oplossing geleverd voor uitdagende projecten in verschillende markten.

www.alara-lukagro.com

DOX Group

Wij zijn DOX group, uw totaalpartner voor akoestische oplossingen en industriële lawaaibestrijding. 40 jaar ervaring, het volgen van de laatste tendensen en een gedreven team van specialisten, maken van ons een sterke speler op de markt. 

Ontdek meer over DOX en de DOX-merken op onze corporate website:

Nieuws

Geluidsmeting: schakel een studiebureau in, reken op ons voor een concrete oplossing

Ga proactief te werk en zorg meteen dat alle geluidsnormen binnen en buiten gerespecteerd zijn. De eerste stap: een studiebureau.

Lees verder
Meer productnieuws
Nieuws

Een industriële warmtepomp: energiezuinig, maar let ook op de geluidsnormen!

Werkt uw onderneming klimaatneutraal én volgens de geluidsnormen? Lees hier meer over het geluidsvolume van een warmtepomp en onze oplossingen.

Lees verder
Meer productnieuws