• Nouveautés de DOX Acoustics sa & DOX Noise Control

DOX News

<< Terug naar overzicht
Woensdag 5 juni 2019
Uitnodiging DOX event

DOX: al 40 jaar voortrekker op akoestische markt – toekomst gericht op circulair bouwen

Al sinds 1978 beoogt dit Belgisch familiebedrijf een totaalpartner te zijn voor de akoestische bouwmarkt. In 2018 mochten we 40 kaarsen uitblazen en dat werd gepast gevierd op 23 mei jl. 

Presentatie Walter Dox

Voor de gelegenheid ontvingen we een delegatie van de belangrijkste ontwerpers, akoestische ingenieurs, klanten, leveranciers en partners van de laatste jaren. Eerst doorliep Walter Dox, zaakvoerder DOX Group, met gepaste trots, de verwezenlijkingen en fundamenten waarop DOX is gebouwd.

De langlopende partnerships met Alara-Lukagro, CDM, Texaa en Pinta Acoustic werden onderstreept. Ook de ondertekening van de Green Deal Circulair Bouwen werd aangehaald, gevolgd door de aankondiging van de meest recente verwezenlijking: de nieuwe bedrijfsnaam, DOX Group nv, met bijhorende visie en website.

DOX Group aankondiging - katoenen tas
Presentatie Peter-Paul van den Berg - ABP Kamp C

Vervolgens werden de aanwezigen beloond met een inspirerende lezing door Peter-Paul van den Berg, Managing Director APB Kamp C, over het circulair denken en hoe dit de bouwsector op zijn kop moet zetten.

Tot slot werden de toekomstplannen van het bedrijf, de DOX-merken en het productengamma uit de doeken gedaan door Thomas Dox, de 3e generatie Dox die vorig jaar in het bedrijf is gestapt. Verscheidene primeurs werden aangekondigd, die de toekomstvisie van DOX onderstrepen – ook in het kader van het circulair bouwen. 

Demonstratiewand DOX Noise Control

Na al dit nieuws, werden alle medewerkers en genodigden uitgenodigd om de 40e verjaardag in stijl te vieren, alsook de verschillende demo-opstellingen van de merken. Met deze prachtige afsluiter is het bedrijf uit Kapellen helemaal klaar voor de toekomst!

Blijf op de hoogte en schrijf u in op de nieuwsbrief*

* zie onderaan in de footer

Sfeerfoto's:

  • DOX Group nv: 3 generaties Dox
  • Muzikale ondersteuning DOX event: JazzDelivery
  • Sfeerfoto DOX event
  • Sfeerfoto DOx event
  • Demowand DOX Noise Control: aluminium geluidswand
  • Dessertkarretje DOX event