• Nouveautés de DOX Acoustics sa & DOX Noise Control

DOX News.

<< Terug naar overzicht
Maandag 15 april 2019

DOX en Alara-Lukagro hernieuwen samenwerking

Op vrijdag 29 maart 2019 hebben Alara-Lukagro uit Groot-Ammers (Nederland) en DOX Noise Control uit Kapellen (België) de reeds bestaande samenwerking hernieuwd.

Partnership-Alara-DOX: Walter Dox en André Hameete

“Alara-Lukagro hecht veel waarde aan een goede samenwerking met partners.”, aldus André Hameete, Algemeen Directeur van Alara-Lukagro. “De afgelopen jaren werkten we met DOX Noise Control al samen aan verschillende mooie projecten in België. Met deze hernieuwde samenwerking spreken we wederzijds ons vertrouwen in elkaar uit en is onze samenwerking klaar voor een succesvolle toekomst.”

Walter Dox, zaakvoerder van DOX Acoustics nv (DOX Noise Control), voegt hier graag aan toe: “Het motto ‘Never change a winning team’ indachtig is het logisch dat onze samenwerking met Alara-Lukagro verder zal gezet worden. Alara-Lukagro heeft een state-of-the-art productiefaciliteit die onze mensen de mogelijkheid geeft kwalitatieve oplossingen aan te bieden op maat van de klant. We selecteren onze partners met zorg.” Walter Dox heeft er het volste vertrouwen in dat DOX Noise Control hierdoor verder zal blijven groeien in de markt van industriële lawaaibestrijding.

Maatwerk lawaaibeheersing

DOX Noise Control en Alara-Lukagro zijn specialisten op het gebied van maatwerk (industriële) lawaaibeheersing. Deuren, omkastingen, geluiddempers… voor elk geluidsprobleem de juiste oplossing. De afgelopen decennia hebben DOX Noise Control en Alara-Lukagro de oplossing geleverd voor uitdagende projecten in verschillende markten.

Laat u inspireren op www.doxnoisecontrol.be en www.alara-lukagro.com.

DOX Noise Control - partner of Alara-Lukagro