• Toepassingen Industriële Oplossingen DOX Noise Control

laat u inspireren

  • Beperk de impact van lawaai
  • Bescherm uw werknemers
  • Voorkom installatielawaai

Toepassingen

We leven helaas al lang niet meer in een stille wereld. Lawaai heeft een grote impact op de omgeving, maar ook op uw gezondheid en die van uw werknemers. Lawaaibestrijding is met andere woorden geen luxe, maar een noodzaak.

Lawaaibestrijding die bij uw bedrijf past

DOX Noise Control helpt u bij de meest diverse aspecten van lawaaibestrijding en akoestiek. Of het nu gaat om voorzorgsmaatregelen in uw industriële omgeving of ideeën om de overlast voor uw werknemers te beperken, of u nu zoekt naar oplossingen voor uw eigen installaties of moet voldoen aan de VLAREM-normen: het belangrijkste is dat de oplossing precies past bij uw bedrijf.

De oorzaak van geluidsoverlast aanpakken

Uiteraard wil u dat uw werknemers in een veilige en gezonde omgeving hun job kunnen uitvoeren. Een doordachte aanpak van akoestiek en lawaaibestrijding komt niet alleen hun gezondheid, maar ook uw bedrijf ten goede. Door de oorzaak van het lawaai aan te pakken, voorkomt u klachten en draagt u bij aan het welzijn in het hele bedrijf.
Ook rondom uw bedrijf is aandacht voor lawaai noodzakelijk. Eerst en vooral zijn er de VLAREM-normen, maar los daarvan wil u natuurlijk ook klachten van buren of omwonenden vermijden. Ook daar kan DOX u de juiste oplossingen bieden.

Nieuws

ZOMERSLUITING

DOX acoustics sluit een 2-tal weken haar deuren deze zomer. Hoe zit het met lopende bestellingen?

Lees verder
Meer productnieuws